Djali i Xhemailit quhet Luan

11:37 am 31 Mar 2015

Vogëlushja e rekordeve në hark

10:59 am 31 Mar 2015

Thierry Henry mahnit botën

1:26 pm 30 Mar 2015

Rogerio Ceni, thjesht i madh

11:46 am 30 Mar 2015

Neymar dhe “bishat” e Kilit

11:29 am 30 Mar 2015

Granit Xhaka zbulon të dashurën

11:22 am 30 Mar 2015

Sanchez me qentë në stërvitje

11:36 am 29 Mar 2015

Prekje për fat

12:25 am 29 Mar 2015

Gafa e himnit

12:04 am 29 Mar 2015