Laporta nis fushatën te Barça

7:42 pm 27 Apr 2015

PSG ndërron emër?

3:01 pm 27 Apr 2015

Gati Robben dhe Benatia

2:09 pm 27 Apr 2015

Përfiton Neymar-i

2:01 pm 27 Apr 2015

Firmino në “ankand”

1:38 pm 27 Apr 2015

Titulli zyrtar, por festa shtyhet

12:52 pm 27 Apr 2015

Më i miri në Premier Ligë

9:19 am 27 Apr 2015

Levante përballë gjykatësve

8:16 am 27 Apr 2015