Ka mjaftuar vetëm një ndryshim i ngjyrës së flokëve të Elseid Hysajt dhe në Itali ka plasur gallata, me tifozët që kanë bërë fotomontazhe të ndryshme të publikuara në rrjet.

Hysajn biond tashmë e gjen në versione të ndryshme…

hysaj-mesi

 

hysaj-mon1

 

hysaj-mon1

 

hysaj-mon3

hysajmon6

 

hysajmon5

 

hysajmon4

Share: