Shqipëria luan më 5 shtator me Maqedoninë në Strumicë, një ndeshje që është shumë e rëndësishme për të zënë vendin e tretë.

Tri ditë më parë luhet në Elbasan me Lihtenshtejnin dhe për këtë ndeshje biletat në treg. Së fundmi edhe Federata Maqedonase e Futbollit ka publikuar çmimet e biletave.

Ato do të kushtojnë nga nga 3 euro në 10 euro, ndërkohë që ka edhe bileta që kushtojnë 7 euro. Në këtë përballje do të ketë edhe tifozë nga Shqipëria, rreth 400.

Share: