Pas një sezoni jo mjaft të mirë në Spanjë tek UCAM Murcia, Vullnet Basha është transferuar në Poloni të Visla Krakovia.

Vëllai i Migjen Bashës është transferuar tek polakët për shifrën prej 400 mijë eurosh, dhe tani nis një eksperiencë të re tek një kampionat i ri.

Pasi më parë është aktivizuar në Spanjë është aktivizuat me Ponferradinën dhe Real Zaragozën, ndërsa është aktivizuar edhe në Zvicër, vend në të cilin ka nisur edhe karrierën e tij me Grashopersin, pastaj ka luajtur me Lausane dhe Sionin.
 

Share: